Un elev arădean vrea să vândă picturi pentru a ajuta un băiețel bolnav

0
376

caz

Un copil talentat încearcă să ajute un alt copil aflat în suferință. Săptămâna viitoare, o expoziție de tablouri în scop umanitar va fi organizată la Teatrul Clasic Ioan Slavici.

Dominik Warga are o poveste tristă şi din păcate, adevărată. Băiețelul în vârstă de trei ani a fost diagnosticat cu o tumoră necruțătoare, după ce, părinții acestuia au observat o umflătură la tâmpla copilașului.

Au urmat o serie de investigaţii amănunţite, iar la 13 decembrie 2014 Dominik a trecut prin prima tură de chimioterapie. Dominik a trecut printr-o serie de proceduri medicale și multă suferință. Pentru a putea beneficia de tratament, băiețelul are nevoie de sprijin financiar.

Un alt copil a fost impresionat de drama lui Dominik și a decis să facă ceva pentru a-l ajuta.

Gabriel, un copil – pictor talentat, elev în clasa I C la Colegiul Naţional „Preparandia – Dimitrie Ţichindeal” este pasionat de pictură și a decis să-și pună talentul în slujba binelui. Încurajat şi sprijinit de profesorul Ioan Kell Groza şi părinţii săi organizează o expoziţie cu vânzarea unor tablouri realizate de el.

Expoziţia va avea loc în deschiderea serbării de final de an. La eveniment sunt aşteptaţi toţi arădenii care pot şi vor să dea o mână de ajutor.

Expoziţia va avea loc în holul Teatrului Clasic Ioan Slavici, miercuri 17 iunie 2015, cu începere de la ora 17.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.