Episcopul care a condus înmormântarea Arethei Franklin şi-a cerut scuze faţă de Ariana Grande, după ce a fost acuzat că a ţinut-o nepotrivit, cu tentă sexuală, pe cântăreaţa americană care a urcat pe podium pentru a cânta o piesă celebră a Reginei soul.

Imaginile arată cum episcopul Charles H Ellis al III-lea o deţinea pe Ariana deasupra taliei, cu degetele strânse în zona pieptului cântăreţei.

„Nu ar fi niciodata în intentia mea de a atinge sânii femeilor”, a declarat el pentru Associated Press. „Poate că am trecut graniţa, poate că eram prea prietenos sau familiar”. El a adăugat: „Dar din nou, îmi cer scuze”.

Predicatorul a spus că a îmbrăţişat toţi artiştii, bărbaţi sau femei, în timpul ceremoniei care o comemora pe Regina muzicii soul. Participanţii la funeralii au postat imagini din timpul serviciul religios atunci când Ariana s-a ridicat de la locul său să cânte hit-ul Arethei Franklin (mă faci să mă simt ca) o femeie naturală, conform Mediafax.

Mulţi oameni au remarcat că mâna episcopului Ellis era în mod necorespunzător pe corpul de 25 de ani al tinerei, când el îi vorbea – spunând că ea părea incomodă cu contactul. Înainte de acest moment, mulţi alţii criticaseră ţinuta Arianei la slujba bisericii, spunând că rochia ei era prea scurtă pentru un astfel de eveniment dureros.

Aretha Franklin a fost înmormântată vineri, după funeraliile care au durat aproximativ nouă ore. Regina Muzicii Soul a fost omagiată de artişti şi lideri politici, care au participat la ceremonia grandioasă, organizată într-o biserică din Detroit. Aretha Franklin suferea de cancer şi a murit pe 16 august, la vârsta de 76 de ani.

Recomandările redacției