fantaPoliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie – D.G.P.M.B., beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., au depistat un arădean, de 50 de de ani, suspectat de săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune, prin folosirea de calităţi mincinoase.
Fantele nostru, M.M., care a mai înşelat sentimental şi cu altă ocazie, atât în Arad, dar şi în alte judeţe, aşa cum îl descrie Poliţia Română, „este suspectat că, în perioada noiembrie 2013 – ianuarie 2014, ar fi indus în eroare mai multe femei, prezentându-se ca fiind angajat în diverse funcţii în cadrul unei ambasade străine la Bucureşti, determinând părţile vătămate să-i încredinţeze diverse sume de bani în lei şi în va­lută, promiţându-le, în schimb, diverse servicii”.
Poliţiştii l-au prins pe 17 ianuarie în timp ce încerca, prin acelaşi mod, să înşele o femeie cu suma de 2.400 de lei, prejudiciul stabilit până în prezent fiind de 3.000 de lei şi 1.000 de euro.
Pe numele suspectului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. În urma probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
(D.D.)

Recomandările redacției