Un eveniment de suflet: „Gala Recunoștinței Medicale”, dedicat celor din prima linie a luptei împotriva Covid-19

0
247

Alianța Vestului pentru Sănătate Publică, formată din Direcțiile de Sănătate Publică Județene: Arad, Hunedoara și Timiș, în parteneriat cu Casa Regală a României organizează în data de 2 septembrie 2021, evenimentul “Gala Recunoștinței Medicale”, pe Domeniul Regal de la Săvârșin.

Acesta este dedicat tuturor celor care s-au aflat în prima linie a luptei împotriva virusului SARS-CoV-2, de la începutul pandemiei și până în prezent.

Evenimentul se dorește a fi unul de suflet pentru suflet, o exprimare a recunoștinței autorităților și responsabililor din sistemul sanitar față de cei care au trudit neîncetat în slujba sănătății noastre.

În cadrul galei vor fi acordate premii personalului medical, se vor prezenta povești adevărate, trăite de oameni care au înfruntat momente dificile în această perioadă.

La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților județene, personal medical din cadrul Serviciilor Județene de Ambulanță, unităților medicale, laboratoare, centre de vaccinare, precum și reprezentanți ai direcțiilor de sănătate publică județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.