Un tânăr s-a sinucis după înfrângerea Argentinei cu Croația, de joi, în grupa D a Mondialului din Rusia, conform digisport.ro. Cadavrul lui Dinu Alex a fost descoperit plutind pe râul Meenachil, din India.
Alex a dispărut de acasă imediat după ce Argentina a pierdut meciul cu Croația, scor 0-3, iar descoperirea a fost făcută chiar de mama sa. Fan înfocat al lui Messi, Dinu Alex lucra ca și contabil la o firmă și le-a spus colegilor, înaintea meciului cu Croația, că Argentina va câștiga, iar Messi va marca.
„L-am văzut când se uita la meci, era ora 11.30 PM, Am aflat că obișnuia să spună prietenilor că i-ar fi rușine să mai iasă din casă și să dea ochii cu lumea dacă pierde
Argentina”, a spus Alexandru, tatăl lui Dinu.
Familia sa a realizat că Alex lipsea atunci când mama sa a intrat în camera lui la ora 5.30 vineri dimineața și a văzut că fiul ei nu era acolo. Apoi și-a trezit soțul. „Când am căutat prin camera lui, am găsit bilețelul în care își anunța sinuciderea”, a spus tatăl său, care a alertat imediat poliția. Au mai fost găsite în camera sa un tricou al Argentinei și un telefon mobil cu o carcasă care îl înfățișa pe Messi.
„Nu a mai rămas nimic de văzut pentru mine în această lume. Mă îndrept spre moar­te… Nimeni nu e responsabil de moartea mea”, este mesajul de pe biletul de adio lăsat de Alex.
Argentina, vicecampioana mondială în exercițiu, e la un pas să fie eliminată de la Cupa Mondială, după ce a pierdut al doilea meci din faza grupelor, 0-3 cu Croația. După primele două etape, Argentina e pe ultimul loc în grupa D, cu un singur punct.

Recomandările redacției