Un final de mandat bun pentru primarul Duțu Căprar

0
392

La Șicula parcă nu întotdeauna a fost liniște, ca și când nu ar fi aleșii poporului, dar unii uită asta după ce sunt în funcție și nu mai ajută primarul cu nimic. Multe comune au această problemă a viceprimarilor, dar poate o dată cineva le va spune, „până aici”, pentru că ești plătit din banul public al nostru și trebuie să tragem cu toții la aceeași căruță.

  • Domnule primar, ce spuneți acum, la final de mandat?
  • În primul rând, vreau să afirm cu tărie că voi candida din nou la funcția de primar al comunei Șicula, cu o echipă de consilieri inimoși și cu o dorință de a mă susține în viitorul mandat. Convingerea mea pentru a candida din nou nu este alta decât continuarea și finalizarea proiectelor aflate în derulare sau cele pe care intenționăm să le facem. La final de mandat suntem oarecum mulțumiți de toate investițiile care s-au făcut, dar din puncte de vedere financiar, investițiile au fost făcute la limită maximă, finalul mandatului ne găsește cu investiția parțial făcută pentru copiii din Șicula, cât și începerea asfaltării străzii M. Eminescu. Cu siguranță, până în ziua alegerilor, strada M. Eminescu va fi asfaltată în întregime. O altă investiție majoră unde ne aflăm pe ultima sută de metri, privind avizele și eliberarea autorizației de construcție, este introducerea gazului metan în cele trei sate. Afirm cu tărie că lucrările vor începe în circa o lună de zile. În viziunea actuală, în termenul cel mai scurt de circa un an, vom trece la asfaltarea tuturor străzilor din cele trei localități, vom construi o capelă mortuară de la temelie, iar construcția se va face în cimitir, la ieșire către Chereluș. Dorim ca în perioada imediată să facem achiziția de materiale și să încheiem contractul cu dirigintele de șantier R.T. și cu alți factori. O altă investiție este cea în care va demara lucrările de modernizare a Școlii „Emil Monția” din Șicula, cât și modernizarea școlii și grădiniței din Gurba.
  • Domnule primar, o întrebare mai am pentru dumneavoastră, ce părere aveți de administrație?
  • Am o părere bună, dar trebuie să ai pârghii peste tot unde este nevoie și să ai un colectiv care te sprijină. Acum la noi știți cum este treaba, dar mergem înainte, cetățenii noștri sunt oameni înțelegători și cu mult respect, cred că sunteți de acord cu mine.
  • Parțial da, eu nu îi cunosc pe toți, dar cetățenii pe care i-am cunoscut sunt oameni de nota 10, sunt oameni de treabă, cum spuneți dumneavoastră, știu că aveți o mare experiență în conducerea comunei și în ceea ce privește cetățenii, domnule primar.
  • Am omis să vă mai spun și altă investiție cu șansă mare de realizare, este introducerea curentului electric în satul Nou, cât și a apei potabile și pietruirea drumurilor, locația fiind grădinile din intravilanul satului Nou. Dorința mea este ca lupta dintre partidele politice care vor avea candidați pentru primar și Consiliu Local la Primăria Șicula, această luptă doresc să fie onestă, cinstită, fără a ne obliga unii pe alții să intrăm în bălăcăreli murdare, așadar eu le doresc succes tuturor.
  • Și noi vă dorim succes, domnule primar, să ne întâlnim cu bine după 27 septembrie, în acest birou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.