Caz șocant în Bihor, unde o tânără clujeancă a fost găsită fără suflare în zona unei benzinării din Cornițel. Se pare că principalul suspect este un arădean, care a fost chiar iubitul victimei.

Molnar Beata este numele victimei a cărui trup a fost găsit de autorități. Potrivit surselor din cadrul anchetei, aceasta avea leziuni multiple la nivelul feței.

Totul a început când aceasta a fost dată dispărută după ce a mers în weekend, într-o excursie, împreună cu iubtitul ei, la Răchițele.

Familia victimei a anunțat poliția luni, 23 mai, sesizând că femeia a plecat în data de 21 mai cu prietenul ei înspre comuna Mărgău, localitatea Răchițele și niciunul nu a mai revenit.

Prietenului victimei este un arădean de 43 de ani, Bone Ferenc, fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca. Acesta a fost condamnat în luna martie 2021 (sentință care nu este definitivă) la pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe după ce și-a bătut prietena de atunci în plină stradă. Întreaga agresiune a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar în urma acesteia Bone Ferenc a fost concediat de la universitate.

În momentul de față, bărbatul este principalul suspect, iar polițiștii îl caută. Potrivit ziarulclujean.ro, telefonul mobil al bărbatului era deschis și a fost găsit în apartamentul acestuia din Cluj-Napoca., în timpul percheziției. Anchetatorii verifică acum dacă Bone Ferenc a trecut granița în Ungaria, unde a și lucrat pentru mai mult timp, conform bihon.ro.

Sursa foto: bihon.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției