Un fost șef la Poliția Locală din Oradea și-a înjunghiat fosta iubită de cinci ori, în scara blocului

0
341

Polițiștii orădeni au intrat în alertă după ce, duminică seară, o femeie a fost atacată și înjunghiată de cinci ori în scara blocului unde locuia. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18:00, iar martorii spun că femeia de 40 de ani a fost agresată de fostul partener de viață, care apoi s-a rănit el însuși și s-a făcut nevăzut. Victima a ajuns în stare gravă la spital, potrivit banatulazi.ro.

Agresorul a fost prins după ore în şir de căutări. El se ascundea într-un bloc în construcție din apropierea cartierului unde s-a produs agresiunea. Suspectul este fostul soț al victimei și ar fi polițist local, cu antecedente de violență la adresa femeii.

Potrivit adevărul.ro, bărbatul este poliţist local activ și a deținut funcții importante în cadrul Poliției Locale Oradea. Kover Ladislau Paul a fost, pe rând, şef al Biroului personal al Primăriei, director adjunct al Poliţiei Comunitare, iar apoi şi director. În 2014, el a fost concediat, însă a deschis proces împotriva Poliţiei Locale, obţinând în instanţă reîncadrarea sa. Astfel, în 2016 a revenit la Poliţia Locală ca şef Birou Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului, funcţie pe care ulterior a pierdut-o, în prezent fiind simplu poliţist local.

Anul trecut, victima, de care divorțase, obținuse un ordin de protecție împotriva lui pentru o perioadă de 3 luni. Instanţa a dispus ca bărbatul să fie evacuat din locuinţă şi să păstreze o distanţă de 200 metri față de femeie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.