Gimnastul arădean Adelin Kotrong aruncă acuze în direcția antrenorului lotului masculin de gimnastică, Marius Urzică. Arădeanul susține că a fost eliminat din competițiile internaționale pe motive care nu țin de performanță sau profesionalism.

Vreau sa vă scriu astăzi despre rezultatele din ultimii doi ani și perspectivă, pentru că astea mi-au fost spuse mie de către Coordonatorul Marius Urzica și nu vreau să cersesc nimic, ba din contră, nu aș mai putea să colaborez vreodata cu un antrenor care m-a trădat și m-a mințit.

O mai spun încă o data și îmi asum, deciziile în momentul de față la lotul național de gimnastică nu se iau pe rezultate și perspectivă ci pe chestii personale”, spune Adelin Kotrong pe pagina sa de Facebook.

„Dacă nu îmi doream, plecam acasă de la 12 ani?”

Adelin mărturisește pe pagina sa de Facebook că a fost scos din echipa de europene fără niciun argument.  „Anul acesta am fost scos din echipa de europene cu 4 zile înainte, fără nicio explicație, pur și simplu nu mi-am auzit numele.

După naționale m-a scos din pregătire și m-a trecut pe elemente noi, ca mai apoi cu patru zile înainte de plecare la Mondiale să îmi spună că trebuie să fac verificare, după două săptămâni de făcut elemente.

Și trebuia să fac exerciții si verificări, să nu uităm ca acele note au fost trecute în caiet și notate chiar dacă eu am fost pe elemente cu o zi înainte, explicația a fost „să văd dacă iți dorești”

Și acum întreb eu, dacă nu-mi doream mai plecam de acasă de la 12 ani? Mai îmi vedeam familia de două ori pe an? Și alte multe sacrificii, bani puțini, să stai intr-o camera de hotel, accidentări, etc. Întreb și eu!”, a adăugat Adelin Kotrong.

Chiar accidentat la spate, nu a fost cruțat de antrenor

Am înțeles că mai nou umblă vorba că am fost accidentat la spate, să vă spun cum stă treaba și cu durerea de spate, am fost în cantonament la Gyor și mă durea spatele foarte tare asta timp de vreo lună, dar în timpul asta făceam și sol si sărituri, mai apoi, într-o zi, nu puteam să fac aterizări la trambulină și mă punea să fac mai multe serii decât ceilalți la cercuri la cal și balansuri la paralele și ce mai aveam noi acolo, în timp ce alții care stăteau accidentați de mai mult timp, nu le spunea sa facă în plus, doar mie. Mă întreba zilnic dacă mi-a trecut, fără sa fac un RMN si făceam doar masaj”.

Recomandările redacției