Un individ suspect a fost ridicat de Poliţia Locală din faţa cutiei cu monede

0
263

În urmă cu o săptămână, mai precis pe data de 15 noiembrie, s-a dat startul campaniei „O tonă de monede adunăm, copii bolnavi ajutăm“. Scopul campaniei este de a colecta o tonă de monede de 50 de bani, aproximativ 20,000 de euro şi în jur de 200.000 de monede. Banii colectaţi vor fi folosiţi pentru achiziţionarea mobilierului la Spitalul de Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean Arad.
Iniţiatorii spun că „prin susținerea acestui program, vrem să încurajăm arădenii, dovedindu-le că implicarea lor în comunitate și inițiativele lor pot produce cu adevărat efectul la care speră, că pot contribui concret la rezolvarea unor probleme comunitare”.
Din păcate, nu numai arădenii generoşi se opresc în faţa cutiei cu monede.  „Sâmbăta trecută în jurul orei 13,00, am surprins un bărbat care stătea în genunchi în faţa cutiei cu monede şi l-am întrebat ce face, iar el mi-a răspuns că se roagă. Bineînţeles intenţia lui era cu totul alta, am chemat un echipaj care l-a ridicat pe individ”, a declarat Viorica Graur, director general al Poliţiei Locale Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.