Polițiștii arădeni au întocmit dosare penale mai multor persoane care nu au respectat legislația rutieră.

Astfel, polițiștii din Ineu au depistat ieri, în trafic, un ineuan de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN79/A, pe raza localității Șicula. Bărbatul a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile bulgare, care, în urma verificărilor s-a constatat că aparține unei alte persoane. De asemenea, bărbatul nu figurează ca fiind deținător al unui permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

Pe Calea Timișorii din municipiu, un timișorean de 20 de ani a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat și dovada înlocuitoare expirată din luna august 2019.

Cu o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistat în trafic, de polițiștii Secției 1 Rurală, un bărbat de 48 de ani, din Sânpetru German, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 709E, pe raza aceleiași localități. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Recomandările redacției