Un lot întreg de sucuri expirate a fost descoperit într-un magazin din Arad

0
452

Produsele expirate nu sunt o problemă pentru unii angajatori din Arad. Atâta timp cât se fac bani, sănătatea consumatorilor nu mai are nicio valoare. În urma unei informații furnizate de un cititor de-al nostru, am reușit să aflăm situația în totalitate.

Așadar, s-a întâmplat marți, 7 septembrie, ora 18:26, atunci când cititorul nostru a vrut să cumpere un suc dintr-un magazin din oraș. Mai precis, magazinul ACA de pe strada Andrei Mureșan comercializează sucuri expirate din luna aprilie a acestui an. Culmea a fost, atunci când, cititorul nostru a atras atenția la termenul de valabilitate al sucului Pop Cola și a cerut altul, spunându-i bărbatului de la raft că este expirat și ar dori să fie înlocuit și să fie la temperatura camerei, iar în schimb a primit același suc expirat.

În apărarea sa, vânzătorul a răspuns prompt, precum că urmează să scoată un lot întreg din comercializare.

Mai mult, cititorul nostru urma să cumpere un suc unei alte persoane, iar numai datorită atenției acestuia s-a descoperit un lot de sucuri Pop Cola expirate.

Dar istoria nu se termină aici, pentru că cititorul nostru a mers la Lidl, acolo unde a găsit același suc Pop Cola, iar termenul de valabilitate nu era expirat, din fericire.

Menționăm că, comercializarea băuturilor răcoritoare, a nectarurilor și a sucurilor din  fructe în afara datei durabilității minimale stabilită de producători duce la amenzi și confiscări ale produselor de către ANPC.

Deci, ținând cont de efectul nociv al sucurilor acidulate, mai ales pe termen lung, ce putem să mai spunem despre sucurile care și-au depășit termenul de valabilitate și sunt, în continuare, comercializate?

 

 

Suc expirat la ACA-ul de pe Andrei Mureșan, Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.