Florin Trifan sau „Garçon“, cum îl alintau prietenii, s-a stins în această dimineaţă. Era un chitarist extrem de talentat, iar pasiunea sa pentru muzica rock devenise un stil de viaţă. Avea o cultură de invidiat, mulţi chitarişti sau muzicieni care au făcut carieră fiind influenţaţi de Garçon la început de drum.

Din păcate, talentul său uriaş şi bunătatea de a împărtăşi din cunoştinţele sale şi celorlalţi nu l-au ajutat să ducă o viaţă lipsită de griji, stingându-se în anonimat. 

„Prieteni arădeni, 
vă anunţ cu regret şi multă tristeţe că vechiul şi dragul nostru prieten Florin Trifan „Garçon” a trecut la cele veşnice în această dimineaţă…
A fost un băiat înzestrat de Dumnezeu cu mult talent, atât în domeniul chitarei cât şi al fotbalului , iar cultura sa generala în domeniul muzicii rock era proverbială.
În adolescenţă am învăţat multe „scheme” de chitară de la el, mă „superviza” la ce şi cum cânt, era o enciclopedie! Am multe amintiri frumoase cu el după o prietenie de 40 de ani.
Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace!😪
(Detalii despre locul şi data înmormântării le vom afla în cursul serii de la prietena noastra Manuela Balta.)
Adio, prieten drag…
 – simţindu-se trist“, se arată pe pagina de Facebook a lui Teo Boar, chitaristul trupei Pacifica. Teo Boar mai activează în trupe mari ale scenei româneşti şi a concertat de-a lungul carierei sale alături de nume mari precum Mircea Baniciu Band, Pasărea Colibri sau Ioan Gyuri Pascu and The Blue Workers. 

Recomandările redacției