Fostul asistent universitar in medicină genetică din cadrul UMF Cluj, arădeanul Marius Farcaș, a decis ieri dimineață să-și pună capăt zilelor. Medic specialist la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, acesta a demisionat de la catedra UMF Cluj în urmă cu aproape două luni, potrivit ziardecluj.ro.

Poliția a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, la data de 20 octombrie, în jurul orei 8.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locații de cazare în regim hotelier, din municipiul Cluj-Napoca.

„La fața locului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din județul Arad, echipajele medicale prezente la fața locului constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața. Trupul neînsuflețit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei”, au spus polițiștii clujeni, potrivit agerpres.ro

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru documentarea infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea în fapt și în drept a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Cercetător în genetică medicală

Marius Farcaș a absolvit Colegiul Național „Moise Nicoară” în 2007 și era medic specialist în Genetică Medicală și era apoi asistent universitar cercetător în cadrul Disciplinei de Genetică Medicală, UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. A absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în anul 2013 și, începând din același an, a devenit doctorand sub conducerea Prof. Dr. Ioan Victor Pop. La scurtă vreme după înscrierea la doctorat, a început să lucreze ca și cadru didactic în cadrul Disciplinei de Genetică Medicală.

Recomandările redacției