Update: „Astăzi, în jurul orei 7:00, un bărbat de 68 de ani din Lipova a condus un microbuz pe strada George Coșbuc înspre strada I. Mețianu, din localitatea Lipova, unde în sensul giratoriu din Piața Nicolae Iorga, din cauza unei afecțiuni medicale apărute intempestiv în timpul conducerii, a pierdut controlul asupra autovehiculului intrând în coliziune cu un imobil.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a 4 persoane din microbuz.
Conducătorul auto nu a putut fi testat la fața locului cu aparatul etilotest, fiind dispusă recoltarea de probe biologice.
Conform ordinului M.AI.18 / 2016 evenimentul rutier nu intră în categoria accidentelor de circulație. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”
a declarat Claudia Iuga, Purtător de Cuvânt IPJ Arad. 

În cursul dimineții de astăzi, în orașul Lipova a avut loc un accident rutier. Este vorba despre un microbuz care a intrat în peretele unei clădiri. 

Mai exact, un microbuz în care se aflau zece persoane a intrat într-o casă în apropierea unui sens giratoriu din oraș.
În urma impactului au rezultat, din primele informații, cinci victime conștiente, cu traumatisme minore și care au fost transportate ulterior la spital. La misiune au intervenit două echipaje SMURD și trei echipaje al Serviciului de Ambulanță Județean. 

Recomandările redacției