Polițiștii de frontieră colaborează  mereu cu colegii lor din alte țări.  Atunci când o mașină este dată dispărută, aceștia pot cu ușurință să o descopere, în cazul în care planul celuia care și-a însușit-o este de a o duce în altă țară.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac I- Nagylak au descoperit un microbuz, în valoare de 10.000 de Euro, căutat de autorităţile din Spania.

Astăzi, în jurul orei 00:15, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak s-a prezentat pentru efectuarea controlului, un cetăţean român, în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz, înmatriculat în Spania.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat şi documentele microbuzului. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Spania.

 Bărbatul a declarat că a cumpărat microbuzul de la un cetăţean spaniol şi nu cunoştea că acesta ar fi în atenţia autorităţilor.

Autoturismul în valoare de 10.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • gg spune:

    daca ar descoperi si arabii aia multi care intra in tara….dar la intrare nu la iesire.
    aia pe unde tot intra???? ca cineva ii lasa intentionat sa intre in RO.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției