Un milionar american i-a furat inima Alinei Vidican, originară din Arad

0
32557

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, este într-o relație cu un milionar american pe care l-a cunoscut în Miami, loc în care s-a mutat acum cinci ani, după divorţul de fostul acţionar al lui Dinamo. 

Alina Vidican se trage din localitatea Mărăuș, din comuna Craiva, județul Arad. 

Aceasta are 37 de ani și este mama a doi copii pe care-i are cu Cristi Borcea, Alexandru (9 ani) și Gloria (6 ani). Cei doi au divorțat acum cinci ani, în momentul în care s-a aflat că Cristi Borcea are o relație cu Valentina Pelinel. 

De asemenea, Cristi Borcea a divorțat de prima soție pentru a se căsători cu Alina Vidican. După ce s-au despărțit, Mihaela Borcea, prima soție a dinamovistului, a trăit o adevărată relație de dragoste în județul Arad, fiind iubita fostului primar al comunei Zăbrani, Marian Toader. 

Alina Vidican a trecut la sfârșitul anului trecut prin clipe cumplite după ce tată ei s-a stins din viață din cauza unei boli, un cancer care a recidivat și care a fost descoperit mult prea târziu. Cu toate acestea, a decis să se logodească, iar data de 26 aprilie a devenit de neuitat, mai ales că milionarul a cerut-o de soție cât se poate de romantic, conform romaniatv.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.