Un minor a fost înjunghiat mortal la o petrecere de Revelion

0
907

UPDATE2: Adolescentul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Iată soluția Tribunalului Arad :  „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, în dosarul nr. 1/P/2021 şi dispune arestarea preventivă a inculpatului G. A., pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01 ianuarie 2021, până la 30 ianuarie 2021, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art. 272 Cod procedură penală, dispune virarea din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Arad a sumei de 313 lei, reprezentând onorariu pentru avocat din oficiu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 01 ianuarie 2021, ora 16:40”.

 

UPDATE: Făptașul este un adolescent care e în vârstă tot de 16 ani și care a fost reținut pentru 24 de ore. Urmează să fie propus magistraților Tribunalului Arad cu o măsură preventivă. 

 

Un adolescent de 16 ani a fost ucis, în noaptea dintre ani, la o petrecere privată ce a avut loc la un apartament de pe strada Ursului, din cartierul Aurel Vlaicu. 

Se pare că doi tineri s-au încăierat iar conflictul a degenerat într-o agresiune dintre cele mai violente, iar tânărul de 16 ani a fost înjunghiat în cele din urmă în torace, rană care i-a fost fatală. 

Potrivit unor informații, făptașul ar fi un tânăr de 17 ani, iar la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost deschisă o anchetă pentru omor. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.