Un minor de 17 ani – agresat în tramvai

0
239

Ieri seară, în jurul orei 22:15, echipajul de Jandarmerie aflat în serviciul de ordine publică, a fost direcționat pe o stradă din centrul municipiului Arad, unde un tânăr a reclamat că ar fi fost agresat fizic de către o persoană necunoscută.

Jandarmii au ajuns de urgență la locul indicat și au identificat persoana agresată, un tânăr de 17 de ani, din Arad. Aceasta a povestit că, în timp ce se afla într-un tramvai în drum spre casă, un bărbat necunoscut aflat în stare de ebrietate, s-a apropiat de el și i-a cerut să prezinte un document de călătorie. Tânărul i-a solicitat acestuia să se legitimeze, moment în care bărbatul a devenit violent, l-a scuipat și i-a aplicat o lovitură cu pumnul la nivelul feței, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Jandarmii l-au depistat pe o stradă din apropierea locului în care s-a petrecut evenimentul. La vederea forțelor de ordine, bărbatul a luat-o la fugă, ignorând somațiile de oprire. A fost însă prins în scurt timp și condus la sediul poliției unde jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe”, conform Codului Penal.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.