mada

O stea în devenire

Mădălina-Maria Boroneanț în vârstă de 15 ani, elevă al Colegiului Național ,, Dimitrie Țichindeal “ din Arad a început sa practice muzica de la vârsta de 6 ani când s-a înscris la cursurile de canto la Școala Populară de Artă la clasa profesoarei Claudia Stesco. Tot la vârsta de 6 ani s-a înscris la orele de canto de muzică ușoară la clasa profesoarei  Laura Roșu de la Palatul Copiilor din Arad.

Primul concurs la avut tot la vârsta de 6 ani în cadrul Festivalului ,, Steluța de cristal” în 2006 unde a luat mențiunea I, după care au urmat o mulțime de premii.

A câștigat în 2008, 2 premii la ,,Mini Miss România” din București , premiul Mini Radio Show și Premiul de Excelență, în 2010 a câștigat premiul întâi la ,,Floare de Lotus” în Oradea, tot în 2010 la Cluj a câștigat premiul ,,Star Melody” având cea mai bună piesă din festival ,,Sunt artistă” piesă compusă special pentru ea de către  Cristian Alivej.

Printre multe alte realizări pe plan muzical ies în evidență premiile câștigate în anii 2013 și 2014 în cadrul festivalelor, ,,Steluța de cristal” , ,,Ghiocelul de argint” , ,,Concursul Interjudețean de muzică” toate din Arad, ,,Varadinum” din Oradea și ,,Alba Star” din Alba Iulia, la toate clasându-se pe locul I.

Pe lângă aceste festivale unde a câștigat doar locul I, Mădălina a reprezentat Aradul la ,,Festivalul Internațional de Film” din Slatina și la ,,Festivalul Național de Muzică” din Oradea, un concurs la care au participat concurenți cu vârste cuprinse între 15 și 40 de ani, unde a câștigat locul 5 devansând pe mulți mai în vârsta decât ea.

Melodia prefetată a Mădălinei e ,,Listen” a lui Beyonce care este și cântăreața ei preferată și modelul ei în muzică, pe lângă Beyonce lui Mădălina ii mai place și de Andra, Antonia, Alexandra Burke și Rihanna.

Pe lângă talentul în muzică, Mădălina a câștigat anul acesta și titlul de Miss Boboc al Colegiului Dimitrie Țichindeal din Arad, unde a mai câștigat și titlurile de Miss Atitudine și Miss Dance.

Pe lângă muzică, Mădălinei ii place să danseze, să comunice fiind o fire foarte comunicativă, să picteze și să citească mult ,, ultima carte pe care am citit-o a fost ,,Invenția” de Hugo Cabret”.

Pe viitor Mădălina vrea să continuie cu muzica, visul ei este să cânte alături de Beyonce și Andra.

Emilian Ciorogariu

Recomandările redacției