Un misterios caz de dispariţie, vechi de peste 20 de ani, rezolvat de Google Earth

0
317

R ămăşiţele unui bărbat care a dispărut în urmă cu 22 de ani au fost găsite recent, datorită unui detectiv amator care a observat o maşină scufundată într-un lac, în timp ce folosea Google Earth, scrie Medifax.
William Moldt a dispărut în 1997, pe când avea 40 de ani, potrivit departamentului de poliţie din Palm Beach Coun­ty, Florida, SUA, informează, Huffington Post.
Un purtător de cuvânt al departamentului susţine că un fost locuitor al car­tie­rului Wellington din Florida, unde Moldt locuise înainte să dispară, folosea platforma Google Earth, atunci când a des­coperit maşina scufundată într-un lac.
La scurt timp după descoperire, bărbatul a luat legătura cu un locuitor din zonă, care a folosit o dronă pentru a confirma faptul că un autoturism alb se afla în lacul din spatele casei sale.
Bărbatul a alertat poliţia pe 28 august, iar autorităţile au găsit la scurt timp maşina, aceasta având exteriorul „cal­cificat foarte mult”. După ce au scos maşina din lac, poliţiştii au găsit rămă­şiţele lui William Moldt în interiorul vehiculului.
Barry Fay, proprietarul casei din apro­pierea lacului unde a fost găsită maşina, a declarat jurnaliştilor de la cotidianul The Palm Beach Post că nu a observat niciodată ceva suspicios în apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.