Ovidiu Palcu: „Dacă dai și primești!“

4
2936

„Nu întotdeauna se nimerește aceas­tă zicală «dacă dai și primești». Însă este undeva, cineva care veghea­ză la toate acestea și ne va răsplăti“, a spus omul de afaceri arădean Ovidiu Palcu, patronul companiei INTECO HOLDING. Istorioara acestui gest mare pe care l-a făcut acest om a fost prezentată chiar ieri pe site-ul nostru și pe Facebook.
Este vorba despre o mare donație pentru achiziționarea de materiale de protec­ție și aparatură pentru personalul medical care luptă împotriva virusului ucigaș Coronavirus. Această decizie a fost luată de domnia sa, chiar vineri seara, în data de 13 martie. A pus în alertă și a făcut tot ce depinde de el pentru procurarea acestor aparaturi și materiale de protecție. „Sunt convins că Spitalul Județean și Consiliul Județean vor face achiziția mai greu, pentru că este vorba de birocrație. Dar în această situație eu dispun de banii necesari și nu mă joc cu vorbele, deoarece acest virus nu așteaptă după hârtii și aprobări. El face ravagii și distruge vieți omenești. Mă bucur că s-a luat această decizie să fie românii aduși acasă, însă trebuie să se respecte niște reguli care sunt lege“, mai spune Ovidiu Palcu.
Patronul este modest și nu a vrut să facă publică suma pentru aceste ajutoare. Însă putem spune că până acum niciun alt om de afaceri arădean nu a făcut vreo donație atât de mare pentru această situație. Din câte știm noi cel puțin până acum este cam singur. Sperăm să nu rămână așa. Spunem asta pentru că cei mai mulți au fost învățați să adune numai pentru ei și nu-i lasă inima să dea o mână de ajutor. Și asta mai ales acum, când de acest ajutor ar putea depinde chiar și viața unor semeni de-ai noștri. Din păcate chiar am văzut că unii au mărit prețurile la o serie de alimen­te și medicamente. Vor să dea lovituri să se îmbogățească. Domnilor, nu adunați ce nu este al vostru, dați o mână de ajutor să nu moară părinții noștri, bunicii și chiar copii nevinovați! Patronul Ovidiu Palcu și-a lăsat lista deschisă și veghează dacă ajutoarele au ajuns acolo unde trebuie.
Voicu Sida

Voicu Sida

4 COMENTARII

  1. Felicitări ca ajuți cu bani , app banii tai sunt bani publici furați cu ajutorul politicului , banii tai furați din modernizări din contractele câștigate de tine și din investiția minima de fapt . Ești f tare . Măcar atât , mai da și oamenilor ca de la ei de fapt ai furat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.