Un accident petrecut pe o stradă din zona Subcetate, s-a soldat cu accidentarea unui tânăr. Miercuri seara în jurul orei 20.30, pe raza municipiului, a avut loc un accident rutier între un autoturism şi un moped, soldat cu rănirea gravă a unui tânăr de 23 ani. Victima nu avea permis de conducere şi conducea mopedul fiind în stare de ebrietate.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că, Beniamin Ş., de 26 ani, în timp ce a condus un autoturism Opel Astra, pe strada Pompei, a virat la stânga fără să se asigure şi nu a acordat prioritate de dreapta unui moped marca Aprillia, condus din sens opus de către Adrian B., de 23 ani, care a fost accidentat grav. „Tânărul e internat la ortopedie cu o fractură de pilon tibial stâng, şi are piciorul în ghips”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad, Adrian Wiener. Încă nu se ştie dacă tânărul va fi operat la piciorul stâng.
„Totodată, s-a constatat că mopedistul nu posedă permis de conducere, iar în urma testării acestuia cu aparatul elcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
(C.G.)

Recomandările redacției