Un nădlăcan a fost reţinut la Abrud după ce furase sticle cu băuturi alcoolice

0
294

abrud

Un bărbat din judeţul Arad, cunoscut cu antecedente penale, a fost reţinut de poliţiştii din Abrud după ce a sustras din mai multe magazine din oraş, 18 sticle cu băuturi alcoolice.

În fapt, la data de 7 ianuarie, Poliţia Abrud a fost sesizată prin 112, de către reprezentantul unui magazin din oraş, cu privire la faptul că un bărbat a încercat să sustragă din magazin două sticle cu băutură după care a fugit.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care a reușit să identifice persoana bănuită de comiterea faptei, aceasta încercând să se ascundă într-un bloc.

“Din cercetări a rezultat că, în aceeaşi zi, S.C., de 38 de ani, din Nădlac, cunoscut cu antecedente penale, a mai sustras, din acelaşi magazin, 10 sticle cu băutură, în valoare de 1.050 de lei, iar anterior acestei fapte a sustras alte opt sticle cu băutură din alte două magazine din Abrud”, preciza Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba .

Faţă de nădlăcan, poliţiştii au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt şi au luat faţă de el măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru măsuri legale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.