UTA a stabilit un nou meci de verificare al stagiului spaniol. Astăzi, pe unul din terenurile complexului de la Oliva Nova, „roș-albii” vor fi față în față cu una din echipele importante ale Austriei. Strum Graz, triplă campioană în Țara lui Mozart, e adversara echipei noastre. Bogatul palmares al echipei austriece mai include patru Cupe și trei Supercupe. Alb-negrii au încheiat stagiunea trecută pe locul 5.
În echipa antrenată de Franco Foda (fotbalist cu experiență în Bundesliga, la echipe ca FC Kaiserslautern, Bayer Leverkusen sau VfB Stuttgart, plus selecții în reprezentativa RF Germania) se regăsesc mai mulți fotbaliști cu prezențe în naționala Austriei, ca portarul Christian Gratzei, mijlocașii Marko Stankovic și Philipp Zulechner sau atacantul Roman Kienast dar și Christian Schulz, fost internațional al Germaniei.
UTA – Sturm Graz începe la ora 12:00 (ora României). Arădenii au disputat deja două amicale în această iarnă: 2-2 cu Lunca Teuz Cermei și 1-2, cu TSV Steinbach (Liga 4-a din Germania).

Recomandările redacției