Un nou centru de informare turistică se deschide la Brazii

0
147

centru

Proiectele de înfiinţare de centre de promovare turistică, pe bani europeni au mare trecere în rândul administraţiilor locale. Mai multe comune din judeţ au depuse proiecte în ultimii ani, pentru înfiinţarea unor astfel de centre de informare a turiştilor, privind atracţiile zonei.

Mai nou, comuna Brazii vrea să-şi amenajeze un astfel de centru, pe fonduri nerambursabile. Contractul de execuţie lucrări necesare implementarii proiectului FEADR „Centru de informare şi promovare turistică Brazii a fost scos la licitaţie pe data de 23 ianuarie, ceea ce înseamnă că în prezent, primăria aşteaptă oferte. Potrivit documentaţiei, lucrările de amenajare a centrului costă 519.000 de lei.

Anii trecuţi au fost depuse proiecte pentru înfiinţarea de centre de informare prin Programul Naţional pentru Dezvoltare Rurală pentru mai multe localităţi. Mai multe primării din judeţ au obţinut fonduri structurale pe Măsura 313, pentru înfiinţarea de centre de informare turistică, pe proiecte ce ajung la o valoare totală de un million de euro. Este vorba de primăriile Păuliş, Vladimirescu, Macea, Tauţ şi Cermei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.