spitalSpitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad va organiza un nou concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante.
Astfel, în 17 iulie, de la ora 9.30, va avea loc concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistent social la UPU SMURD Arad, economist debutant la compartimentul „Inventatiere” şi inginer II la Biroul tehnic. „Concursul pentru ocuparea posturilor se va desfăşura conform Hotărârii Comi­tetului Director al unităţii cu privire la scoaterea la concurs a unor posturi vacante din statul de funcţii al unităţii, şi în conformitate cu Hotă­rârea CJA nr. 118 2013 privind mo­dificarea satului de funcţii, a orga­- nigramei precum şi aprobarea regulamentului de organizare şi funcţio­nare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad”, se precizează în anun­ţul privind organizarea concursului.
Concursul se va desfăşura la sediul unităţii din Arad, str. Andreny Karolyi, nr. 2 – 4 şi va consta din trei probe succesive şi anume: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă, proba orală/interviu. Zilele trecute s-a desfăşurat concursul pentru ocuparea a 55 de posturi vacante la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, la care s-au înscris 233 de persoane.
Cea mai mare concurenţă, şase candidaţi pe un loc, s-a înregistrat pentru postul de asistent medical balneo-fizio-kinetoterapie/ recuperare/masaj la Secţia neurologie a spitalului
Majoritatea posturilor scoase la concurs, 35, au fost pentru asistenţi medicali generalişti, pentru care s-au înscris 114 persoane calificate, ceea ce înseamnă 3,25 pe un loc. Candidaţii au susţinut probele scrise şi interviurile, urmând ca în această săptămână să cunoască rezultatele.
Ultimele angajaări la Spitalul Clinic Judeţean Arad s-au făcut în urmă cu doi ani din cauză că angajările au fost blocate.
(Ş.M.)

Recomandările redacției