Un nou constructor pentru DN 76, Ionești – Vârfurile

0
1504

Iată că a fost desemnat în sfârșit un câștigător pentru contractul de reabilitare a DN 76, Ionești-Vârfurile. Spre sfârșitul săptămânii trecute, ofertantul desemnat câștigător a fost Asocierea SC SYLC CON TRANS SRL / HIDROSTROY AD cu preţul de 55.945.649,16 Lei fără TVA.
Printre obiectivele principale ale prezentului proiect se numără: reabilitarea a 13,93 km din DN 76 (km 55+425 – km 69+350); reabilitarea/construcția unui număr de cinci poduri; amenajarea a cinci parcări dintre care una de lungă durată; amenajarea a cinci stații de autobuz; lucrări de susținere și consolidare a terasamentelor (pereuri cu piatră brută, ziduri de sprijin de gabioane, piloți, ziduri de greutate din piatră brută); lucrări de sprijinire (fundații de parapet din beton și beton armat, rigole ranforsate din beton, ziduri de sprijin din beton cu fundare directă) și lucrări de siguranța circulației.
Perioada de execuție a lucrărilor este de 12 luni de la data de începere a lucrărilor. De asemenea, antreprenorul a ofertat o perioadă de garanție a lucrărilor de 60 luni. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibiliă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații, respectiv după soluționarea tuturor contestaților sau plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.
Se caută constructori de ani de zile
Contractul a fost atribuit pentru prima oară Asocierii Construcciones Lujan Sa/Viales y Obras Publicas SA în data de 04.10. 2012, dar din cauza slabei mobilizări a antreprenorului și a modului defectuos în care și-a îndeplinit obligațiile contractuale acesta, contractual a fost reziliat în data de 24.09.2015. După refacerea documentației de atribuire, acest contract a fost scos la licitație pentru a doua oară în data de 15.09.2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.