Uniunea Profesională a Administratorilor Arad a început înscrierile pentru un nou curs de administratori de condominii, care va începe în 3 martie.
Cei care doresc să urmeze acest curs trebuie să achite o taxă de 168 lei (150 lei contravaloarea cursului şi 18 lei contravaloarea materialului didactic).
Cursul durează două săptămâni, iar predarea se va face după-amiaza, de luni până vineri, între orele 16.00-18.00, iar sâmbăta între orele 10.00-12.00.
Curricula care se predă la cursurile pentru administratori cuprinde legislaţia necesară administrării unui condominiu, mai precis legislaţia privind organizarea şi func­- ţionarea asociaţiilor de proprietari, reglementări financiar contabile, prevederi ale Codului Muncii şi ale Codului Fiscal etc. „Este necesar ca persoanele care se prezintă la curs să aibă minim studii medii cu diplomă de bacalaureat, nefiind impusă o limita de vârstă. Înscrierile şi cursurile se desfăşoară la sediul Uniunii Profesionale a Administratorilor, str. L. Blaga, nr. 21. Infor­maţii la telefon 0257-280853 şi 0357-431801”, a anunţat Ladislau Heveşi, preşedintele Uniunii.
Persoanele care doresc să urmeze cursul pentru administrator de condominiu trebuie să se înscrie la sediul Uniunii. La înscriere este necesară prezentarea unei copii după actul de identitate. Înscrierile se fac până în data de 28 februarie 2014.  (Ş.M.)

Recomandările redacției