Un nou festival de artă şi muzică „Ping Flower Fest“ va fi găzduit de Pecica

0
189

afis ping flower festCalendarul cultural al oraşului Pecica se îmbogăţeşte din acest an cu un nou festival. Astfel, la începutul lunii iunie va avea loc un nou festival în oraș iar organizatorii au garantat că va fi unul cu totul deosebit. Intitulat „Ping Flower Fest“, acesta se va ține în zilele de 7-8 iunie, sub moto-ul: „Free music for free people” adică „Muzică liberă pentru oameni liberi”.
Consilierul pecican Pavel Sinka ne preciza că această nouă acțiune vine să completeze seria celor deja intrate în tradiție, dovedind că orașul Pecica a reușit să-i convingă pe iubitorii de cultură – prin deschiderea pe care a dovedit-o la toate manifestările anterioare și prin sprijinul acordat de aministrația orașului – că este un oraș cu adevărat european.
Revenind la „Ping Flower Fest“, trebuie spus că participanţii vor putea campa cu cortul în Pădurice: se va găti la ceaun, se va cânta la foc de tabără şi vor exista şi multe alte activităţi… „pro stilului de viaţă liber”.
„Un festival de artă unde se vor contopi teatrul, muzica, jongleriile cu focul, workshop-urile, toate învelite de aura good vibe-ului, pe malul Mureşului, sub cerul albastru.Muzica va încânta urechile şi sufletele, de dimineaţa până a doua zi seara iar intrarea va fi liberă. Vă aşteptăm în… Pecicaland!” completează inspirat organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.