Un nou-născut a decedat la nici două zile de la naştere, la Matern

0
381

copilas matern
Un nou-născut de sex masculin a fost declarat decedat la nici 48 de ore de la naşterea sa la Maternul arădean. Medicii nu îşi pot explica ce s-a întâmplat cu exactitate, considerând moartea ca fiind una subită.
Micuţul, pe care părinţii urmau să-l boteze David, a primit nota nouă la naştere, având 51 de centimetri şi o greutate de 3200 de grame.
Dr. Carmen Neamţu, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean Arad, de care aparţine şi Maternul, ne-a declarat: „Băieţelul s-a născut joi, la ora 10,00, prin cezariană, iar nefericitul eveniment s-a petrecut în noaptea de joi pe vineri. După primele ore de viaţă s-a constatat o alterare a stării se sănătate, aşa că s-a luat decizia efectuării unui examen clinic complex. A fost transportat la terapie intensivă unde a fost monitorizat permanent. A avut o stare relativ staţionară, până în ultimele patru ore. La prima vedere considerăm că nou-născutul ar fi suferit de o pneumonie congenitală, dar doar medicina legală poate stabili cu exactitate care au fost cauzele care au condus la decesului nou-născutului”.
Părinţii consideră că atât sarcina, cât şi naşterea au decurs fără complicaţii şi nu îşi pot explica tragedia, aşa că au luat decizia de a depune o plângere Colegiului Medicilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.