tera1 tera2Terapeutica S.A. îşi extinde activitatea în 2014 prin noi direcţii de dezvoltare care vizează nu doar municipiul Arad, ci şi alte facilităţi în întregul judeţ. Astfel, din a doua săptămână a lunii ianuarie,  arădenii vor putea beneficia de condiţii deosebite pentru consultaţii şi tratamente în ambulatoriul proaspăt deschis al Clinicii de Chirurgie Laparoscopică Arad, situata într-o zonă centrală a oraşului, pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 25-27A
În interviul acordat ziarului nostru, Dr. George Preotescu managerul spitalului, a subliniat că anul 2014 va fi unul de cotitura în activitatea societăţii Terapeutica, intenţionând să aducă un nou trend în acest domeniu, al Sănătăţii.
„Am încheiat anul 2013 în condiţii bune, chiar dacă la scară naţională piaţa serviciilor medicale a avut de suferit. Dorim să efectuăm schimbări esenţiale în strategia companiei, în cursul anului 2014, pentru a putea rămâne în rândul celor care încă mai au ceva de spus în medicina privată românească.
Vom face acest lucru printr-o deschidere accentuată faţă de nevoile oamenilor şi prin aceasta înţeleg acoperirea acelor servicii care încă sunt deficitare în municipiul şi judeţul nostru. Proiectul ambulatoriului de specialitate din cadrul Clinicii de Chirurgie Laparoscopică Arad este unul de factură mai recentă şi are la bază necesitatea întocmirii unui diagnostic complet şi fundamentat pentru pacienţii care ni se adresează.
Disciplinele care vor popula acest ambulatoriu se concentrează în jurul actului  chirurgical fără a emite pretenţia unei diversităţi absolute. Cardiologia, medicina internă, gastroenterologia, oftalmologia, dermatologia şi disciplinele chirurgicale deja funcţionale în clinică vor întregi tabloul serviciilor medicale pe care le adresăm pacienţilor noştri. Nu în ultimul rând, laboratoarele noastre vor putea beneficia de existenţa unui punct de recoltare în acest spaţiu. Închiderea acestor circuite credem că va creşte confidenţa pacienţilor noştri în capacitatea noastră de a gestiona o varietate mare de patologii.”
Glasul Aradului:  Ce alte proiecte mai aveti pentru anul 2014?
„În spiritul celor spuse anterior, nevoia noastră de dezvoltare a făcut ca Terapeutica S.A., în colaborare cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”, să deschidă în cursul lunii martie a acestui an un centru de îngrijire a vârstnicilor, facilitate pe care o avem deja la Nădab. Aici, rezidenţii noştri vor beneficia de condiţii hoteliere excepţionale, terapii medicale specifice afecţiunilor vârstei a treia şi, nu în ultimul rând, de o paletă largă de activităţi de recreere într-un spaţiu natural greu de egalat. La toate acestea se adaugă vasta experienţă dovedită de specialiştii noştri în terapii de recuperare neuromotorie, dublată de aparatura modernă din dotarea acestui edificiu. Cred cu tărie că acest proiect va rescrie povestea brandului «Terapeutica». Oricum, cetatenii municipiului sau Judetului Arad pot gasi informatii despre aceste proiecte accesand website-urile www.chirurgie-arad.ro sau www.terapeutica-sa.ro .”

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției