Un nou ,,atentat” în Vlaicu: o arădeancă s-a trezit cu parbrizul plin de ouă stricate

0
9107

Aradul orașul tuturor posibilităților, te poti  aștepta oricând,  să ți se întâmple orice. De la străzi înfundate la prima ploaie mai serioasă, la geamantane uitate prin stații de tramvai, la contaninere pline de gunoaie neridicate, la furturi de catalizatoare de sub mașini, la atentate cu bombă, dar și a ,,atentate cu ouă”, asupra mașinilor arădenilor.

Așa s-a întâmplat duminică. O arădeancă s-a trezit cu parbrizul plin de ouă stricate, pe care niște puști, în jur de 14 ani, le aruncau înspre autoturisme, undeva prin cartierul Vlaicu, zona UTA. ,,Dacă vă treziți că vă aruncă niste copii de 14 ani, cu bombe cu ouă  stricate în mașină, să știți că nu nu sunteți primii”, spune arădeanca revoltată.

,,Aveți grijă ca au țintă bună baieții. Ne-au acoperit parbrizul de tot. Nu am mai văzut absolut nimic”, continuă aceasta. Se pare că acest gen de ,,distracție” a prin în rândul adolescenților, care probabil plictisiti de jocuri pe calculator au început să iasă la aer și să le facă glume proaste șoferilor. Se pare că această metodă nu este făcută doar pentru distracție. Unii hoți procedează astfel ca să sustragă bunuri din mașini, în timp ce șoferii ies să-și curețe parbrizele, spun arădenii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.