SANYO DIGITAL CAMERACele 12 microbuze şcolare rămase de repartizat în cadrul etapei I a proiectului derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale vor fi ridicate de reprezentanţii primăriilor unde au fost arondate în data de vineri, 8 august, începând cu ora 13.00.

Microbuzele se vor afla în curtea sediului Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Arad, în localitatea Vladimirescu.
„În această primă etapă a programului derulat de Guvernul Ponta au fost repartizate judeţului nostru 14 microbuze, două fiind preluate deja de reprezentanţii primăriilor Săvârşin şi Dieci. Este un program benefic pentru elevii din judeţul nostru, pentru că îi va ajuta pe aceştia să ajungă la şcoli în condiţii foarte bune, mult mai rapid şi mai ales în siguranţă. Aceste microbuze răspund unor nevoi reale ale comunităţilor unde vor ajunge, ele reprezentând o investiţie benefică pentru actul de învăţământ din localităţile respective”, a declarat Prefectul Judeţului Arad, Cosmin Pribac.
Instituţia Prefectului – Judeţul Arad a notificat primăriile cărora le-au fost repartizate microbuzele, iar reprezentanţii acestora le vor prelua la data anunţată mai sus, în prezenţa Prefectului Judeţului Arad, Cosmin Pribac. Cele 12 microbuze vor merge în următoarele localităţi: Archiş, Bârzava, Beliu, Fântânele, Ghioroc, Grăniceri, Hălmăgel, Livada, Şepreuş, Tauţ, Vârfurile şi Vinga. În etapa a II-a a proiectului derulat de Guvernul României, estimată a se desfăşura în perioada octombrie-noiembrie, alte 9 microbuze şcolare vor fi repartizate următoarelor localităţi din judeţul Arad: Apateu, Conop, Gurahonţ, Hălmagiu, Hăşmaş, Păuliş, Şiria, Vărădia de Mureş şi Zimandu Nou.

 

Recomandările redacției