Un om cu suflet mare în sprijinul celor din Măderat

0
610

În urmă cu câteva săptămani în comuna Măderat, oraș Pâncota focul a mistuit casa unei familii. Un om cu suflet mare, Valentin Căldăras din Lipova, implicat în multe proiecte de ajutorare a semenilor aflați în nevoie, scria pe contul său de facebook că „ exista o familie pe nume STATBERGER ELISABETA-IULIANA căreia i-a luat foc casa acum câteva săptămâni în proporție de 80%. Am discutat despre țiglă cu un domn ce este arministrator de blocuri în orașul Lipova, iar prin Asociatia de locatari ne oferă 300 de metri pătrați țiglă veche gratis în urma faptului ca au renovat tot acoperișul blocului și cea veche a oferit-o familiei respective”

Pentru reparația imobilui mai este nevoie de 15 kg de cuie, grinzi, leațuri și multe alte materiale.

Voluntarilor care vor veni să ajute la înacărcarea a 300 de metri pătrați de țiglă, Valentin Caldăraș le asigură mâncare, pizza 15 cutii, apa minerala rece două baxuri la doi litri și suc tot două baxuri la doi litri.

Valentin face apel pe rețeaua de socializare la oamenii cu suflet care pot săsprijine acest caz.

Cine ne poate ajuta cu aceste produse menționate pentru cei 12 oameni care vin ca voluntari sa încarce de la etajul 4 doua camioane de țiglă. Aștept efortul dumneavoastră și va mulțumesc frumos pentru înțelegere”, mai spune Valentin.

Cei care doresc să ofere sprijin de orice fel, îl pot contacta pe Valentin Căldăraș pe contul său de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.