Un pakistanez a încercat să treacă graniţa „la pas”

0
255

Un cetăţean pakistanez care a încercat să treacă ilegal frontiera româno-ungară, cu intenţia de a ajunge în Spaţiul Schengen, a fost depistat de poliţiştii de frontieră.

În data de 24.09.2016, în jurul orei 04.00, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, pe timpul executării unei misiuni specifice, a depistat un bărbat care se deplasa pe jos, spre Ungaria, încercând să treacă ilegal frontiera de stat.

Polițiștii de frontieră au reținut persoana la aproximativ 200 metri faţă de linia de frontieră şi au condus-o la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de un cetăţean pakistanez, în vârstă de 30 de ani, solicitant de azil în România, care a declarat că intenţiona să ajungă într-un stat din vestul Europei.  „Poliţiştii de frontieră au întocmit bărbatului acte de urmărire penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun”, a declarat agent şef adjunct de poliţie Claudia Biriş, ofiţer de presă în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.