Un parapantist s-a prăbuşit între Sâmbăteni și Ghioroc şi a fost transportat de urgenţă la spital cu elicopterul SMURD

0
448

Un parapantist a pierdut controlul dispozitivului de zbor şi s-a prăbuşit în judeţul Arad, între localităţile Sâmbăteni şi Ghioroc.

George Pleşca, purtătorul de cuvânt ISU Arad, a vorbit la Antena 3, despre accident și despre felul în care au intervenit echipajele de salvare.

„Apelul s-a făcut la 112, bărbatul manevra un dispozitiv de zbor, de tip parapantă, în zona localităţii Şiria Ghioroc. Din câte am înţeles, a pierdut controlul asupra aparatului de zbor şi a picat undeva între localităţile Ghioroc şi Sâmbăteni. Au fost alocate două echipaje de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad. În primă fază un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, iar apoi pentru a urgenta intervenţia a fost trimis în zonă elicopterul SMURD. La faţa locului au găsit victima în viaţă, stabilă. A fost preluată de către elicopterul SMURD şi va fi transportată la Spitalul Judeţean din Arad”, a spus George Pleşca, purtător de cuvânt ISU Arad.

Bărbatul s-a prăbușit pe un câmp la aproximativ 15 kilometri distanță față de locul de lansare.

UPDATE: Bărbatul de 51 de ani a suferit fracturi la nivelul coastelor, fractură de bazin și de șold. Acesta va rămâne internat la secția de ortopedie,

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.