Un pic lipsea și se lăsa cu victime: un bărbat a intrat cu mașina în McDonald’s, după ce a încurcat pedalele (foto)

0
839

McDonald’s-ul din Arad are de toate, însă nu și servire la mașină. Unora le lipsește acest serviciu. Facem puțin haz de un incident petrecut în cursul nopții de marți spre miercuri, mai spre dimineață. Deși situația pare puțin hazlie la prima vedere, incidentul ar fi putut fi cu mult mai grav. Dacă accidentul s-ar fi produs la o oră de vârf, când fast-food-ul este plin, situația ar fi putut lua o întorsătură gravă.

Mai precis, un bărbat trecut de 50 de ani ani, aflat la volanul unei mașini a intrat direct în ușa intrării de la McDonald’s-ul din centru, de pe Bulevardul Revoluției. Din fericire, autoturismul n-a intrat cu totul în clădire, nimeni nu a fost rănit și s-au înregistrat doar ceva pagube materiale.  

Angajații de la McDonald’s au fost surprinși de cele întâmplate. Potrivit unora dintre cei prezenți la momentul incidentului, șoferul a încurcat pedalele. În loc să pună frână a apăsat pe accelerație.  

Potrivit autorităților, este vorba despre un bărbat de 51 de ani, căruia i s-ar fi făcut rău in autoturism, fiind parcat în fața unității tip fast-food. Într-un moment de rău, acesta ar fi căzut pe volanul autoturismului și ar fi apăsat pedala de accelerație, autoturismul având transmisie automată.

Masa a fost pusă în fața unității, ca geamul spart să nu sară în ochi. De asemenea, geamul este susținut și din interior, până când se vor face reparații. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.