accidentUn nou accident rutier s-a încheiat cu un deces pe şoselele din judeţul Arad. De această dată, la Vinga, un şofer care venea dinspre Timişoara a lovit în plin un pieton care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Omul a fost aruncat pe asfalt şi în cădere s-a lovit la cap. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el şi au constatat doar decesul.
„Pe raza localităţii Vinga, a avut loc un eveniment rutier soldat cu decesul unui bărbat. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că în timp ce a condus un autoturism marca Audi, Bogdan M., de 28 ani din Arad, l-a surprins şi accidentat mortal pe Cătălin A., de 43 ani, care se afla angajat în traversarea părţii carosabile, prin loc nepermis şi fără să se asigure”, a precizat subcomisarul Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.
Conform procedurii conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în cauză dispunându-se recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Recomandările redacției