accidenteÎn data de joi, 23 mai , în municipiul Arad au avut loc două accidente rutiere soldate cu rănirea gravă a două persoane.
În jurul orei 17.15, poliţiştii au fost alertaţi despre un accident care a avut loc pe strada Şezătorii, din municipiul Arad, unde din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că în timp ce Bruno B., de 42 ani, din Germania, a condus un autoturism marca Dacia, a surprins şi accidentat grav, un copil în vârstă de 8 ani. Minorul, în calitate de pieton, a traversat strada, în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Acesta a primit îngrijiri medicale.
În data de 23 mai, în jurul orelor 20.15, în timp ce Pavel M., de 59 ani, din Arad, conducea un autoturism marca BMW, pe Calea A.Vlaicu, la intersectia cu strada Dâmboviţei a intrat în coliziune cu un autoturism „Şcoala”, marca Opel condus de către Florin M., în calitate de elev, însoţit de către Mihai P., din Arad, în calitate de instructor. „În urma accidentului a fost rănit grav instructorul auto şi rănit uşor elevul. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea vinovăţiei primare, întrucât în intersecţie funcţionau semafoarele electrice”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce. Instructorul auto a fost dus de urgenţă la spital. Poliţiştii continuă cercetările. (C.G.)

Recomandările redacției