politist beatUn agent de la Poliţia Rurală din Sebiş, lucrător de investigaţii criminale, a provocat azi-dimineaţa, un accident de circulaţie în timp ce se afla în maşina instituţiei.

Din primele cercetări, se pare că poliţistul se deplasa în interes de serviciu dinspre Sebiş spre Arad (la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad), fiind însoţit de o femeie – mama acestuia.

Comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne-a declarat: „Într-adevăr, a fost vorba de un eveniment rutier, petrecut între Sebiş şi Arad. Din primele cercetări, colegul nostru a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă. În urma accidentului, a fost rănită uşor (la claviculă) o persoană de sex feminin care se afla pe scaunul din dreapta şoferului. La testarea cu aparatul alcooltest s-a constatat că bărbatul consumase băuturi alcoolice, fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”.

Ţinând cont de situaţia dată, poliţiştii au demarat deja întocmirea actelor premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea a două infracţiuni: vătămare corporală şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, pe linie administrativă, comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad a declanşat procedura cercetării disciplinare a poliţistului prins conducând în stare de ebrietate.

Recomandările redacției