Pe străzile din Arad circulă toată lumea, fiecare cum poate, regula de baza fiind să se comporte într-un mod civilizat și să nu pericliteze imaginea orașului. Așadar, pentru că lumea are drepturi egale, pe străzile din Arad a luat-o la plimbare și un ponei.

De misiunea inedită au avut parte polițiștii locali ai Biroului Supraveghere Comunitară astăzi, 29 august 2019, la orele prânzului. Se pare că un ponei care circula liber în imediata apropiere a Secției 1 de Poliție din cartierul Aurel Vlaicu a fost găsit, în preajma orei 12.00, de un arădean.

Bărbatul nu a stat mult pe gânduri, anunțându-și descoperirea și solicitând sprijin la numărul de telefon al Dispeceratului DGPL Arad.

În colaborare cu reprezentanții Serviciului Ecarisaj, patrupedul a fost preluat de pe domeniul public și transportat la Adăpostul Public de pe Calea Bodrogului. Ținând cont de faptul că nu există nici un mijloc prin care animalul să se exprime și nu are cum să fie identificat stăpânul, acum, cel care se știe responsabil de pierderea poneiului este așteptat ca să-l revendice.

Recomandările redacției