zana„Bătrâna Doamnă” e „cenușăreasa” seriei de Vest a ligii secunde, iar sâmbătă dimineața dă peste o altă formație în criză de rezultate. CS Mioveni are cu un singur punct peste „alb-roșii” și caută, la rândul ei,  primul succes în această stagiune. Va fi, practic, un derby al suferinței, iar echipa ce-l va pierde își poate face de pe acum mari probleme cu retrogradarea.
Teoretic, argeșenii sunt pe o pantă ascendentă de când au fost preluați de Ioan Moldovan. Mioveniul s-a întors cu un punct de la Oradea, iar runda trecută a ținut piept Vâlcei, una dintre favoritele la promovare. A fost 0-0, în condițiile în care „galben-verzii” au evoluat 40 de minute în zece oameni după eliminarea lui Cotigă. „Jucăm din nou acasă și ne gândim doar la victorie. Nu ne tratăm de sus adversarul, nu ne gândim niciun moment că UTA e sub noi, ci doar la ceea ce avem de făcut noi pe teren. Fiind o formație de tradiție, UTA nu-și permite nici ea să mai piardă puncte și să rămână pe ultimul loc, dar sperăm să fim noi echipa mai bună la ora partidei”, a punctat Ioan Moldovan, care a recunoscut că nu și-a văzut adversarul de sâmbătă la lucru în acest sezon. Bineînțeles, Mioveniul nu va conta pe fundașul stânga Cotigă, care este suspendat după „roșul” văzut runda trecută.
Echipa „textilistă” a arătat mizerabil în meciurile cu Olimpia Satu Mare și CS Ineu, iar Eugen Trică și-a muștruluit serios elevii. Același lucru a făcut-o și patronul Adrian Marțian, cu mențiunea că acesta a ținut să le reamintească că unii dintre ei își joacă etapă de etapă rămânerea în lotul „Bătrânei Doamne”. Trică e sincer când vorbește despre ceea ce a fost și ceea ce va urma. „Le-am spus că nu e posibil să ne exprimăm în halul în care am făcut-o cu Olimpia sau Ineul, sper să fii înțeles că nu ne mai putem permite să pierdem puncte. Un club ca UTA nu poate rămâne pe ultimul loc, indiferent de problemele care au fost aici”, a punctat tehnicianul. „Se poate spune că e un derby al suferinței din moment ce se întâlnesc ultimele două locuri în clasament. Mioveniul, ca și noi, este în criză, deci ambele echipe vor căuta să câștige sâmbătă. Va fi un meci interesant. Încă nu i-am studiat atent, dar o să primesc DVD-ul cu înregistrarea partidei lor cu Râmnicu Vâlcea”, a spus Trică despre confruntarea de sâmbătă dimineața (ora 11).
Formații probabile:
Mioveni: Mioveni: Ciucă – Pasăre, B. Stoica, Olteanu, Ct. Stan – Negoiţă – A. Popa, Boboc, Răuţă, Ayza – Tănasă
UTA: Horvath – Zanardini, Țabără, Ardelean, G. Neagu – Popescu, Medina – Monac, Surugiu, Firțulescu – Sălăjan.

Recomandările redacției