O fetiță de numai 12 ani a trecut prin chinuri groaznice după ce tatăl ei vitreg de 42 de ani, profesor de sport a violato în repetate rânduri.

Pentru fetiță chinul a început de când avea 11 ani, adică în luna martie a anului trecut. După mai bine de un an și două luni tragica poveste s-a încheiat după ce în 18 mai 2022, polițiștii și procurorii au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, de unde au ridicat mai multe probe.

Bărbatul, profesor de sport a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu.

La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu se efectuează cercetări cu privire la un inculpat în vârstă de 42 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de viol în formă continuată (3 acte materiale), faptă prev. și ped. de art. 218 alin. 1, alin.2, alin. 3 lit. b) și c) şi alin. 31 C.pen., cu aplic. art. 35 alin.1 C.pen. şi corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, faptă prev. și ped. de art. 221 alin. 1 și alin. 2 lit.a) C.pen. cu aplic. art. 35 alin.1 C.pen., totul cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen., împotriva unei persoane vătămate minore în vârstă de 13 ani.

În data de 18.05.2022, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, organele de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Ineu au efectuat, pe raza teritoriului de competenţă, o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului, ridicându-se mai multe sisteme informatice, necesare continuării cercetărilor în cauză.

La aceeaşi dată, persoana cercetată a fost reţinută pe o perioadă de 24 de ore.

La data de 19.05.2022, inculpatul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Ineu, cu propunere de arestare preventivă, propunerea parchetului fiind admisă, dispunându-se arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile”, se arată în comunicatul Parchetului de lângă Tribunalul Arad.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției