cetateaUn program special pentru dezvoltarea personal a copiilor a fost dezvoltat în Arad, din iunie şi până în septembrie. În perioada următoare ar putea fi înfiinţat un centru pentru activităţi de acest gen, destinate copiilor.

Asociaţia „Cetatea Voluntarilor“ a derulat proiectul „Clubul Copiilor din Cetate”, proiect care dispune de un program special creat, astfel încât copiii să se distreze în timp ce îşi continuă dezvoltarea psihologică, fizică şi socială. Timpul petrecut la „Clubul Copiilor din Cetate“ au fost ore ce au format copilul şi a avut scopul de a crea activităţi ce îl vor ajuta pe acesta să-şi dezvolte abilităţile.

Proiectul din timpul verii s-a desfăşurat pe strada Iustin Marseu în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad.

Şi pe viitor, Clubul Copiilor din Cetate, îşi va derula activitatea în fiecare sâmbată. Asociatia „Cetatea Voluntarilor“ îşi propune să amenajeze un nou spatiu dedicat dezvoltării personale a copilului.

„Clubul Copiilor din Cetate” a fost a realizat printr-o colaborare între Directia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, Centrul Multifuncţional de Consiliere şi Educaţie şi alte instituţii şi companii. Asociaţia „Cetatea Voluntarilor“ mulţumeşte tuturor părinţilor pentru încrederea acordată.

Recomandările redacției