Un proiect pentru sprijinirea persoanelor cu handicap, în angajare va fi lansat la Arad

0
261
proiect dizabilitati
Proiectul urmăreşte accesul persoanelor cu dizabilități la ocupare și servicii

Aradul este cuprins într-un amplu proiect destinat persoanelor cu dizabilităţi. După cum au anunţat asociaţiile care îl implementează, proiectul are scopul de sprijinire a persoanelor cu problem de sănătate în ocuparea de locuri de muncă.

 

 

„Asociația Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare”, în calitate de Lider de Parteneriat a lansat proiectul POSDRU „ACCES pentru toți – Accesul persoanelor cu dizabilități la ocupare și servicii”.

 

 

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.2. „Îmbunătățirea accesului și participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii.

 

Este urmărită creșterea capacității de ocupare/incluziune și furnizarea de măsuri inovatoare pentru 720 persoane cu dizabilități în regiunile Nord-Vest, Nord-Est, Vest și București-Ilfov.

 

Conferinţa de lansare a proiectului în Arad va avea loc în sala de festivităţi a Şcolii Gimnaziale 5 din strada Udrea, nr.22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.