Un puști de 8 ani, spaima cartierului Pârneava: sub ochii admirativi ai familiei, a dat petarde pe străzi

0
2484

În cursul zilei de miercuri, 22.09.2021, în jurul orei 18.55, polițiștii locali cu atribuții de ordine publică și circulație au răspuns unei sesizări venite din partea dispeceratului, cu privire la tuburarea liniștii și ordinii publice în cartierul Pârneava, pe str. Ioan Rațiu colț cu str. Oituz.

Ajunși la fața locului, agenții au constatat faptul că G.M. în vârstă de 8 ani, utiliza articole pirotehnice (petarde), tulburând liniștea locuitorilor din zonă. Pentru că nu l-a împiedicat să săvârșească aceste fapte, tutorele minorului a primit o amendă contravențională, pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Ulterior, speța a fost preluată de un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, care va continua cercetările cu privire la modul de proveniență și comercializare ale petardelor.

„În unele cartiere din municipiu, astfel de situații survin cu regularitate, sens în care, adoptarea măsurilor de menținere a liniștii publice necesită sesizarea telefonică în timp util a echipajelor de poliție și, totodată, oferirea de detalii suplimentare privind locația/identitatea contravenienților. În acest fel, adepții exteriorizării zgomotoase și în condiții de risc a propriilor pulsiuni vor completa lista contravenienților de acest tip aflați în atenția DGPL“, susține Ralu Cotrău, reprezentatul Poliției Locale Arad. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.