Un rănit grav în conflictele din stradă dintre suporteri

0
218

FOTO: Ciprian Petcuț

Chiar dacă nu au apucat să se vadă și în interiorul arenei „Motorul”, la meciul ce naște ambiții și orgolii, suporterii UTA-ei și cei ai lui ASU Poli          s-au încăierat în stradă. Au făcut-o pe Calea Timișorii colț cu Constituției, cel mai șifonat ieșind un fan arădean. Din câte se pare, acesta a fost lovit violent de un jandarm chiar în moalele capului. Suporterul „alb-roșilor” a fost transportat la Spital cu fractură craniană și operat de urgență.
Pentru șederea lor la Arad, cei aproximativ 400 de fani timișoreni au închiriat curtea unei case de pe strada Constituției, de unde au încercat să lanseze spre „Motorul” torțe și petarde. În schimb, cele 90 de locuri rezervate galeriei au fost ocupate de câțiva copii în „alb-violet”.
Mai trebuie remarcat că jandarmii (de altfel, în majoritatea lor timi­şoreni) le-au permis suporterilor celor de la ASU Poli să parcurgă traseul Gara CFR – Aradul Nou prin centrul oraşului. Timișorenii nu au ratat momentul să se pozeze chiar în faţa Primăriei, într-un gest de aroganţă la adresa rivalilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.