Un remediu simplu ține la distanță boala Alzheimer

0
244

În ultimii ani, cumplita boală Alzheimer, inamicul neiertător al memoriei, face tot mai mule victime și nu afectează doar persoa­nele vârstnice. Chiar și persoane în floarea vârstei au fost diagnosticate cu Alzheimer.
De aceea, remediile care să prevină dramatica boală sunt urmărite cu maxim interes nu numai de vârstnici. Cercetările recente au confirmat un fapt îmbucurător: lămâia este un tonic de excepţie al sistemului nervos central şi al sistemului nervos simpatic, având şi rolul de fluidifiant sanguin. Totodată, terapia cu lămâie are efecte antireumatice, remineralizante, anticancerigene, depurative şi detoxifiante pentru organism.
Un macerat preparat din lămâie și grapefruit face minuni!
Cercetătorii europeni au constatat că un macerat preparat zilnic dintr-o lămâie şi un grapefruit este de mare ajutor pentru afecţiunile digestive, pentru colonul iri­tabil şi, în mod surprinzător, previne boala Alzheimer. Leacul este foarte uşor de pre­parat: se taie o lămâie şi un grapefruit în felii, cu coajă cu tot. Feliile acestor fructe se aşează în straturi alternative într-un vas de lut sau de sticlă. Peste fructe se toarnă apă clocotită până se umple vasul. Apoi preparatul se lasă la macerat, până a doua zi dimineaţa când ingredientele se presează. Fructele macerate se mănâncă la micul dejun. Cura cu acest leac trebuie urmată timp de zece zile.
Șase semne timpurii ale bolii Alzheimer
– Pierderile de memorie
– Dificultatea orientării în timp sau spa­țiu
– Probleme de exprimare
– Dificultate în a lua decizii
– Schimbări comportamentale și de personalitate
– Dificultatea desfășurării unor activi­tăți simple
Concluziile cercetătorilor europeni
După o pauză de trei luni, cura cu aces­te citrice preparate prin macerare se poa­te repeta. Cercetătorii europeni au consta­tat că persoanele care au urmat această cură au fost ocolite de boala Alzheimer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.