Un român şi-a ucis soţia în Portugalia şi s-a întors în ţară cu cadavrul ei în maşină

0
196

crima

Un bărbat din Caransebeş şi-a înjunghiat soţia în Portugalia, după care i-a pus cadavrul într-o maşină şi a venit acasă, fără a fi oprit la vreun punct de frontieră, relatează Mediafax. Poliţiştii de frontieră arădeni nu au confirmat că acesta a intrat în ţară pe la P.T.F. Nădlac, încă nu există informaţii cu privire la modul în care acesta a intrat cu cadavrul în ţară.

Ajuns la Caransebeş, bărbatul i-a spus unui vecin, care este jandarm, că soţia sa a murit şi a adus-o cu maşina din Portugalia, urmând să cumpere un sicriu şi să înceapă pregătirile de înmormântare. Vecinul bărbatului a anunţat Poliţia, spunând că i s-a părut suspect faptul că femeia nu a fost transportată spre ţară într-un sicriu. Poliţiștii au mers la locuinţa bărbatului, unde au găsit cadavrul femeii, acesta fiind transportat la morgă.

„În noaptea de 16 spre 17.11.2014, numitul Ş.I. a exercitat acte de agresiune asupra victimei Ş.C.D. în locuinţa acestora din Portugalia, fiindu-i cauzat decesul. Din verificările efectuate de organele de poliţie s-a stabilit că sunt indicii cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, de către soţul acesteia. Cadavrul victimei în vârstă de 44 ani a fost găsit în data de 20.11.2014, în jurul orei 12,00, într-un autoturism aparţinând lui Ş.I., de către un jandarm ce a sesizat organele de poliţie. Din raportul de autopsie medico-legală rezultă că decesul a survenit în urma lovirii victimei cu un corp înţepător-tăietor (cuţit) în zona posterioară toraco-abdominală, cu interesarea aortei şi plămânului. În cauză urmează a se efectua anchetă faţă de suspectul Ş.I., soţul victimei, punerea în mişcare acţiunii penale, audierea acestuia ca inculpat şi luarea măsurii preventive a reţinerii”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin. Bărbatul şi-a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor şi procurorilor și este cercetat pentru omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.